AK Partili Ömer Çelik'ten Ankara Barosu'na tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalar yaptı.

AK Partili Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 
 
- 27 Nisan e-muhtırasının yıl dönümü. Eğer o kabul edilseydi bizim hükümetlerimiz de kötürüm hale gelecekti. Ama kabul edilmediğinden muhtıra olması istenen şey bir kağıt parçasına dönüşmüştür. 

- 27 Nisan Türk siyasi tarihi açısından sıradan bir gün değildir. Demokrasinin vesayete karşı en net karşı duruşudur. 

- İnsanlık üzerine tefekkürün dönüm noktalarından bir tanesi içerisindeyiz. Dünya yeni vatanseverlik diye bir kavram konuşuyor. Bizim kültürümüzde ve inançlarımızda vatanseverlik herhangi bir ayrıma tabi değildir.

- (Karantina döneminde aile içi şiddet) Yaşadığımız bu içe kapanma süreci ailenin kıymetinin daha çok anlamasının gereken bir süreç. Şikayetleri takip ediyoruz. 
 
- İnsanınızın hayatını koruyacak kriz yönetimine ve sağlık altyapısına sahip değilseniz, büyük devlet olmanız hiç bir anlam ifade etmiyor. Filistin'den dünyanın her yerine kadar yardım edecek güce sahibiz.

- Bütün dünyanın unuttuğu Filistin'e bir tek Türkiye yardım etmiştir. 

- Türkiye aleyhine ne zaman kötü haber olsa, bu kötülükleri içeride siyasallaştırma konusunda kadrolu kesimler vardır. Ama şimdi aynı kesimlerin yabancı basının Türkiye'yi öven haberleri karşısında suskun olduklarını görüyoruz.

- (Ankara barosunun açıklaması) İkinci bir bildiri yayımlayarak kendisinin İslam düşmanlığı yapmadığını söylemeye çalışmış. Fakat bunun yalan olduğu açıklamaya bakınca net bir şekilde görülüyor.
 
- Ankara Barosunun yayımladığı kadar İslamafobik, hukuk dışı bir metin görmedim. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri