"Alaçatı Ot Festivali" dopdolu geçecek!

Altın Yunus Çeşme Resort & Termal Otel, 10. kez düzenlenen ‘’Alaçatı Ot Festivali’’ne özel  olarak hazırlanmış menüleriyle misafirlerini bekliyor.

Çeşme’ye festival için gelecek  katılımcılara yönelik hazırlanan menüde misafirlere birbirinden lezzetli  Ege Otları sunulacak. Bu yılın tema bitkisi “Pazı" olan festival için “Zeytinyağlı Pazı Sarması” misafirlere lezzet şöleni yaşatacak.

Ayrıca, otel misafirleri dışında festival katılımcıları da bu lezzetleri denemek için Ali Şef’in yaptığı ‘’Ot Festivali’’ temalı yemeklerden tadabilme imkanı bulacaklar. İçerisinde Ege otları, bakla, enginar, arapsaçı, rezene ve şevketibostan gibi yöresel lezzetlerin yer aldığı yemekler ile hazırlanan menüler Altın Yunus’ta tüm misafirleri bekliyor.  

Ayrıca, Altın Yunus Oteli içerisinde otların ve yöresel yemeklerin satıldığı stand festival süresince açık olacak.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri