Alkın Ailesi'nden mutlu haber geldi!

Alkın Makina Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bilecen ile Milli Eğitim’e bağlı Şehit Aydın Uçar Anaokulu Müdürü Hale Yanlıç’ın düğün töreni birçok tanınmış ismi bir araya getirdi.

Alkın Kompresör çalışanları ve yönetimi gece boyunca çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Yaşamlarının en önemli kararını vererek bir ömür mutluluk için imza atan çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı. İlk danslarını Funda Arar’ın ‘mutlu son’ isimli parçasıyla yapan genç çift, şarkıya eşlik ederek ‘elini uzat bana yazalım bi aşk bize, ömür boyu sürsün hiç bitmesin’ dedi.

İzmir’in ünlü modacısı Yıldırım Güngör tarafından tasarlanan kişiye özel dikim gelinlik ile gecenin yıldızı Hale Bilecen’in şahitliğini ablası Jale Özgün ve arkadaşı Ebru Ada Özdemir yaparken, Damat şıklığını taşıyan Hakan Bilecen’in şahitliğini ise kuzenleri Aydın Trafo Genel Müdürü Emre Tüjümet ve Alkın Kompresör Yönetim Kurulu Üyesi Engin Tüjümet üstlendi.

Çift balayı için bir haftalığına Bodrum sahillerini tercih etti.

Gecenin ve gelin damat çekimlerini Burcu Art Fotoğrafçılık’ın yetenekli sahibi Burcu Arslan üstlenirken sahne Cenk Telkıvıran Orkestrası’na emanetti. Özenle süslenmiş Case De Garden Kır Bahçesi’nde pandemi koşullarına uygun düzenlenen düğün töreninde çiftin yakınları, öğretmen arkadaşları ve iş dünyasının önemli isimleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri