Amazon Fashion, Türkiye’de kullanıma açıldı

Türkiye’deki tüketiciler artık Amazon.com.tr/fashion üzerinde yer alan kadın, erkek ve çocuk için yüzbinlerce ürüne, uygun fiyat ve 50 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz güvenilir teslimat ayrıcalığıyla ulaşabilecek.

Amazon Fashion, giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara çok sayıda ürün sunuyor. Açılış gününe özel fiyatlar ve seçili ürünlerde ekstra yüzde 25 indirim Amazon Fashion’da moda severleri bekliyor.

Her bütçeye uygun Türk ve dünya markalarını,detaylı ürün açıklamaları ve beden tablolarının yanı sıra 30 gün içinde iade garantisiyle sunan Amazon Fashion, modayı kapınıza getiriyor. Kullanıcılar Türk markalarının yanı sıra dünyaca ünlü markaların da yüz binlerce ürünü arasından alışveriş yapabiliyor. 

Amazon.com.tr Ülke Müdürü Sam Nicols, “Amazon olarak amacımız, müşterilerin internet üzerinden almak isteyebilecekleri her şeyi, cazip fiyatlarla sunan, dünya üzerindeki en müşteri odaklı şirket olmak. Bugün, yerli ve yabancı birçok markanın yüz binlerce ürününü Türkiye’deki müşterilerimizle moda mağazamız üzerinden bir araya getirmenin heyecanını yaşıyoruz.Önümüzdeki aylar içinde, ürün yelpazemizi ve teslimat seçeneklerimizi artırarak en iyi müşteri hizmetini sunmak adına Amazon.com.tr’deki faaliyetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Amazon.com.tr Satıcı Hizmetleri Ülke Lideri Alpagut Çilingir konuyla ilgili “Amazon olarak, satıcıların e-ticaret faaliyetlerini geliştirmeleri ve satışlarını artırmaları için çeşitli araçlara ve programlara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Moda mağazamızın açılmasıyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki küçük ve büyük ölçekli işletmeler, Amazon.com.tr/fashion üzerinden e-ticaretle işlerini büyütme fırsatı yakalayacak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri