Anadolu Kardeşlik Derneği Yola Çıktı

Anadolu Kardeşlik Ve Sosyal Yarımlaşma Derneği yenilenerek yola çıktı. Olağan Genel kurul toplantısı ile başkan ve yeni yönetimin seçildiği Anadolu Kardeşlik Derneği ilk ziyaretini de İzmir Valisi Erol Ayyıldız'a gerçekleştirdi.

Anadolu Kardeşlik Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimle güven tazeledi. İş Kadını Emine Başdaş'ın dernek başkanlığına seçildiği Anadolu Kardeşlik derneği, her meslek grubundan iş insanları ve farklı siyasi görüşleri bir araya getirerek, ülkemizin mezhepsel, etniksel, siyasal alanlarda ki kırılma ve fay hatlarına karşı duruşu simgeleyen dostluk ve birliğin sembolü olmayı hedefliyor. Anadolu Kardeşliği Derneği başta kendi üyeleri ile dayanışma olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmek ülkemizin bekasına karşı iç ve dış tehditlere karşı milli duyarlılık ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

İş dünyası, STK'lar ve kurumlar arasında dayanışmayı geliştirmek isteyen Anadolu Kardeşlik Derneği olağan Kurulu yaparak bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarına hız verdi.  Yeniden yapılanmaya giderek yeni yönetim oluşturan Anadolu Kardeşliği yeni Yönetimi ilk ziyaretini İzmir Valisi Erol Ayyıldız'a yaparak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Vali Ayyıldız ise STK'lara her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Anadolu Kardeşlik Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yeni Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Başkan Emine Başdaş, Yönetim Kurulu: Beşir Tunç, Harbi Kurt, Vahap Dabakan, Ahmet Kaplan, Mustafa Ulusu, Nimet Çelebi, Ramazan Doğan, Halim Çelik, Metin Karadaş,Yüksel Beytaş, Azem Yılmaz İşbecer, Sülahi Çelik, Erdal Polat, Nurdan Metin, Ali Alper Uzun, Cüneyt Yağız, Cengiz Gökalp, Deniz Ağdaş, Erol Baydar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri