Arda Turan'dan Serserilik Açıklaması

Arda Turan aşkına son noktayı koydu.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'la yılan hikayesine dönen aşkı, geçtiğimiz günlerde tamamen bitti. Aslıhan Doğan'ın İstanbul'a kesin dönüş yaptığını ima eden instagram paylaşımından sonra Arda Turan, atağa geçti!

ARDA'NIN EVLENMEYE NİYETİ YOK

Milli çapkın, 'Serserilikten vazgeçmişliğimiz yoktur' diyerek daha evlenmeye niyeti olmadığının sinyalini verdi. Barcelonalı yıldız Arda Turan ile sosyetik güzel Aslıhan Doğan'dan peş peşe manidar paylaşımlar geldi.

HEDİYELERİ ARDA'YA GERİ YOLLADI

Evliliğe yanaşmayan yıldız futbolcunun adının Didem Soydan ve Ebru Şallı'yla aşk dedikodularına karışması, Doğan'ı çileden çıkarmıştı. Geçtiğimiz hafta eski aşkının Barcelona'daki evinden eşyalarını alan sosyetik güzel, Turan'ın aldığı pahalı hediyeleri de İspanya'ya yollamıştı.

Aşkına nokta koyup ünlü futbolcuyla tüm bağlarını koparan Aslıhan Doğan, önceki gün yaptığı paylaşımla "Artık, kalbim de aklım da Türkiye'de!" mesajı verdi.

ASLIHAN DOĞAN, İSTANBUL'A DÖNDÜ

Arda Turan'la birlikte olduğu dönemde yıldız futbolcunun Barcelona'daki evinde yaşayan sosyetik güzel, önceki akşam ise uçaktan çektiği İstanbul manzarasını hesabında yayınladı. Işıklar içindeki Boğaz manzarasını "Güzelsin İstanbul…" notuyla paylaşan Aslıhan Doğan, bu hareketiyle "Aslıhan için İstanbul'a kesin dönüş vakti" dedirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri