Aslanoğlu'ndan o iddiaya yalanlama: Bu durum siyasi operasyonun bir parçası!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gözaltı sürecine dair çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, yaşananların siyasi bir operasyon olduğunu söyledi.

MEDYA EGE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bazı basın yayın organlarında gözaltına alınma süreciyle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay hakkında sarf ettiği iddia edilen sözlerin gerçek dışı olduğunu belirtti.

'OMUZ OMUZA MÜCADELE'

Aslanoğlu, yaşananların tamamen siyasi bir operasyonun parçası olduğunu ifade ederek, “Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu tür operasyonlara karşı dimdik durmayı biliriz. Bugünleri de dayanışmayla ve inançla aşacağız” dedi. Başkan Aslanoğlu, adaletin er ya da geç yerini bulacağına, hukuk devletinin yeniden tesis edileceğine ve siyasi mühendislik çabasının boşa çıkacağına olan inancını koruduğunu vurguladı. “Ülkedeki adaletsizlik, yoksulluk ve zulüm konuşulmasın diye bizi bize düşürmeye çalışanlara inat, bu bozuk düzenle omuz omuza mücadele edeceğimizin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri