Ayça ve Cem “Şok Etkisi” yaratmaya hazır!

Müzik dünyasına “Fiyasko” isimli şarkılarıyla hızlı bir giriş yapan Ayça ve Cem, yeni projeleri ile bu kez daha iddialılar ve “Şok Etkisi” yaratmaya hazırlar.

Ayça ve Cem ikilisinin DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan yeni şarkıları Şok Etkisi’nin söz ve müziği Yalçın Topyanak’a, aranjesi ise Berk Kirtiş’e ait.

Seda Sayan’ın yeğeni olan ve yıllarca programlarına yönetmenlik yapan Ayça, bu kariyerine artık kendi kliplerini çekerek devam ediyor. “Fiyasko” adlı ilk projelerinden sonra, “Şok Etkisi” isimli yeni şarkılarına çok daha iddialı bir klip çekerek de bu alandaki başarısını gösteriyor. Bir otoparkta ikili arasında çekişmeli başlayan klip, Çeşme Taşocağı’nda çekilen heyecanlı sahnelerle devam ediyor. Klibin sanat yönetmenliğini ise Ayça’nın çocukluk arkadaşı olan Okan Boyar yaptı. Klip sosyal medyadaki ve dijital platformlardaki yerini aldı.

Yeni projeleri için başarılı yapımcı ve organizatör Kemal Aslan ile anlaşan Ayça ve Cem, yeni yılda bir çok eğlence mekanında sahne almaya hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri