Aydın Büyükşehir Belediyesi, son günlerde kamuoyuna yansıyan ve belediye avukatlarından birinin duruşmaya katılan hâkimin akrabası olduğu yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirterek kamuoyunu bilgilendirdi.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Son günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi Birinci Hukuk Müşavirliği'nde görevli olan bir avukatımızın, katılmış olduğu duruşmanın hâkiminin akrabası olduğu yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.
Açıklamanın devamında, söz konusu iddiaları kasıtlı olarak yayan kişiler hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtilerek, “Gerçek dışı olan bu haberi, kasıtlı olarak yayan kişiler hakkında yasal yollara müracaat olunacağı kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.