Balçova Sanayi Sitesi’nde utandıran görüntüler!

Balçova’da bulunan Oto Tamircileri Sanayi Sitesi’nin bakımsızlığı tepkilere neden oldu. Sanayi Sitesi’nde bulunan Türk bayrağını yırtık ve Atatürk büstünün mermerlerini kırık olması vatandaşları isyan ettirdi.

MEDYA EGE - Balçova'da bulunan Oto Tamircileri Sanayi Sitesi’nin uzun süredir bakımsız bırakılması, hem esnafı hem de bölge halkını isyan ettirdi. Sanayi sitesinde dalgalanması gereken Türk bayrağının yırtık olması ve Atatürk büstünün kırık mermerlerle çevrili halde bırakılması, tepkilere neden oldu.

"NE BAYRAĞA NE ATATÜRK'E BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR"

Balçova’da yaşayan vatandaşlar “Sanayi sitesi dediğiniz yer sadece tamirhanelerin olduğu bir alan değildir. Bu gibi yerlerde milli değerlerimize sahip çıkılması gerekir. Bayrağımız yırtılmış, Atatürk büstünün çevresi dökülüyor. Ne bayrağa ne de Atatürk’e böyle bir görüntü yakışmıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Burası yıllardır el sürülmemiş gibi. Ne doğru düzgün bir çevre düzenlemesi var, ne de ortak alanlara bakım yapılıyor. Her gün buradan yüzlerce insan geçiyor. Bu görüntü Balçova’ya yakışmıyor” diyen vatandaşlar ayrıca Atatürk büstünün etrafında terk edilmiş araçlar olduğunu kaydetti.

Vatandaşlar, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’i ve Balçova Belediyesi ekipleri başta olmak üzere ilgili kurumları göreve çağırarak hem milli değerlere sahip çıkılması hem de genel bakımın bir an önce yapılması çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri