MEDYA EGE - Balçova Belediyesi, afetlere karşı toplumun her kesiminde farkındalık oluşturmak ve hazırlık çalışmalarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği toplantılara devam ediyor. Bir süre önce mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen ilk toplantının ardından, bu kez ilçede faaliyet gösteren kamu kurumlarının temsilcileriyle bir araya gelindi.
Toplantıda, Balçova Belediyesi'nin olası afet durumlarına yönelik sürdürdüğü hazırlık çalışmaları detaylı bir şekilde katılımcılarla paylaşıldı. Afet yönetimi planları, koordinasyon mekanizmaları, ekipman ve lojistik altyapı gibi konuların ele alındığı toplantıda, kurumlar arası iş birliğinin önemi bir kez daha vurgulandı.
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ve belediye yetkilileri, toplantıya katılarak katkı sağlayan tüm kurum temsilcilerine teşekkür etti. Belediyeden yapılan açıklamada, afetlere karşı hazırlıklı olmanın ancak birlikte hareket etmekle mümkün olduğu belirtilerek, bu tür toplantıların periyodik olarak sürdürüleceği ifade edildi.