MEDYA EGE - Balçova Belediyesi, ilçe genelinde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda hem Onur Mahallesi’nde hem de Korutürk Mahallesi’nde belediye ekipleri tarafından hummalı bir çalışma yürütüldü.
Belediye Başkanı Onur Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Onur Mahallesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildiğini belirterek sokakların yıkandığını, süpürüldüğünü ve ekiplerin gün boyunca sahada olduğunu ifade etti. Temiz ve sağlıklı bir çevre vurgusu yapan Yiğit, çalışmaların planlı şekilde devam edeceğini aktardı. Korutürk Mahallesi’nde ise çöp konteynerlerinin yenilenmeye başlandığını duyuran Yiğit, ihtiyaç olan tüm noktalarda bu yenileme işlemlerinin kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.
Balçova’nın her mahallesine aynı özen ve sorumlulukla hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Yiğit, “Balçova’nın her köşesinde düzeni, temizliği ve yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaya durmadan devam edeceğiz. Çünkü bu kent hepimizin…” sözleriyle paylaşımını tamamladı. Belediye ekiplerinin ilçe genelindeki çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.