Başkan Adayı Sarman: Vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız!

AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Murat Sarman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Narlıderelilerle bir araya gelen Sarman, “Vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Murat Sarman, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Narlıdere sokaklarında vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Sarman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Narlıdere’mizin kıymetli vatandaşlarını ziyaret ettik. Birlik ve dayanışma ile daha güzel bir Narlıdere!” notunu düştü.

Sosyal medya hesabından çocuklarla birlikte paylaşımda bulunan Başkan Adayı Sarman, paylaşımında “Geleceğimizin ışıkları olan çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak için çalışıyoruz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi.

Narlıdere’de ziyaretlerine devam eden Sarman, esnaflarla bir araya geldi. Sarman, o anları paylaşarak, “Esnaflarımızın yaşadığı sorunları sadece dinlemek değil çözmek için varız. Hep birlikte omuz omuza olacağız. Narlıdere’mizde esnafımızla vatandaşımızla daima omuz omuza olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Sarman, ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Sarman şu notu düştü:

“Sahip olduğumuz en önemli şey sağlık. Bizler için gece gündüz çalışan Sevgili Ege İnce Hastanesi Personelleri ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri