Başkan Adayı Yiğit: Semt Evleri projesinin yaygınlaşmasını sağlayacağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerine devam eden Yiğit, “Semt Evleri projesinin yaygınlaşmasını sağlayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Onur Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı gerçekleştiren Yiğit, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Onur Mahallesi’nde hemşehrilerimizle toplantı gerçekleştirerek, Balçova’mız için yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Görüş ve önerilerini bol bol not ettik” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Yiğit, ardından Teleferik, Fevzi Çakmak, Korutürk, Onur, Eğitim, Çetin Emeç ve Meşale Semtevlerine ziyarette bulundu. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yiğit, “Öncelikli hedeflerimizden biri; Semt Evleri projesinin daha da gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlayacağız. Semtevlerimizi etkinlik açısından zenginleştirerek daha fazla hemşehrimizin faydalanacağı bir yapıya dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Tabi bunları yaparken de o mahallede bulunan taleplerini dikkate alarak bunu hayata geçirmek öncelikli hedefimiz olacaktır” notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri