MEDYA EGE - Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, güne Rüstem Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek başladı. Mahallede gerçekleştirilen buluşmada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Balkan, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
Yol ve çevre düzenlemeleriyle ilgili projelere değinen Balkan, yapılan çalışmaların Urla Devlet Hastanesi çevresindeki trafik yoğunluğunu azaltmayı ve şehir içi trafiği daha güvenli hale getirmeyi amaçladığını ifade etti.
Başkan Balkan, vatandaşların görüşlerinin belediye çalışmalarına yön verdiğini belirterek, Urla’da yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız, şu ifadelere yer verdi:
"Güne, Rüstem Mahallesi sakinlerimizle bir araya gelerek başladık. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek bölgedeki çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz yol ve çevre düzenlemeleriyle birlikte Urla Devlet Hastanesi ve bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı, şehir içi güvenli trafiği sağlamayı hedefliyoruz."