Başkan Başdaş: Ramazan ayı boyunca sahada olacağız!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ramazan öncesi yapılan son yönetim kurulu toplantısında iftar programları, hane ziyaretleri ve saha çalışmalarını planladıklarını ve Ramazan ayı boyunca sahada olacaklarını açıkladı.

MEDYA EGE - AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ramazan ayı öncesinde gerçekleştirilen son yönetim kurulu toplantısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı hakkında Başdaş, toplantıda sahada yürütülecek Ramazan çalışmalarının ayrıntılı biçimde ele alındığını ifade etti. Programların netleştirildiğini, gün gün yapılacak faaliyetlerin takvime bağlandığını aktaran Başdaş, hazırlıkların istişare edilerek karara bağlandığını vurguladı.

Açıklamada, iftar sofralarından hane ziyaretlerine kadar uzanan çalışmaların planlandığı belirtilirken, Ramazan ayı boyunca sahada aktif bir şekilde yer alınacağı mesajı verildi. Başdaş, paylaşımında Ramazan’ın manevi atmosferine uygun bir anlayışla hareket edeceklerini ifade ederek, “Ramazan’ın ruhuna yakışır şekilde sahada olacağız; paylaşan, kuşatan ve gönüllere dokunan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” sözlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri