Başkan Batur'dan flaş Kurultay açıklaması

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül BATUR’un 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi içinde başlayan Kurultay tartışmaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

İşte o açıklama:
 

“24 Haziran seçimlerinden sonra partimizde başlayan olağanüstü kurultay tartışmaları;hem partimiz,hem de ülkemiz açısından son derece önemli olan yerel seçim öncesi; partimize katkı yerine; enerji kaybı ve ayrışma getireceği açık olup, zamanlaması doğru değildir.”


24 Haziran seçimlerinde gerek Sayın Muharrem İNCE’nin performansı ;gerekse Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun ülke ve siyasi tarihimize demokrasi dersi veren hamleleri; ve de siyasi tercihleriyle iktidarın Meclis’te tek başına çoğunluk sağlamasının önüne geçilmiştir.


Kasım ayında olası erken yerel seçim tartışmalarının yapıldığı bugünlerde; partimizin olağanüstü kurultaya götürülmesinin, zaman ve enerji kaybına yol açacağı açıktır.


 İktidar; yerel seçim başarısından geçmektedir. Bugün partililerimiz olağanüstü Kurultay hesapları içinde olmak yerine ; tek bir vücut halinde; Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞU  liderliğinde başarıya kilitlenmelidir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri