Başkan Bilal Saygılı'dan Çağatay Güç'e yanıt: Ha gayret!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’li mevkidaşı Çağatay Güç’ün koku ve su taşkınlarına ilişkin açıklamasına sosyal medyadan yanıt verdi. Saygılı, çeyrek asırlık CHP belediyeciliğine gönderme yapıp “Ha gayret” ifadeleriyle eleştiride bulundu.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Çağatay Güç’ün kentteki koku ve su taşkınlarına ilişkin açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Çağatay Güç’ün, “Kentin yıllardır süregelen koku ve su taşkını problemlerini kalıcı olarak tarihe gömmeyi hedefliyoruz” sözleri üzerine değerlendirmede bulunan Saygılı, İzmir’de uzun yıllardır CHP’li yerel yönetimlerin görevde olduğunu hatırlatarak, "Ha gayret! İzmir'de çeyrek asrı geçen CHP belediyeciliğinde, koku ve su taşkını problemlerini çözmek için bir hedef konmuş sonunda!" sözleriyle göndermede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri