Başkan Duman: Emeğimizi ve dayanışmamızı birlikte büyüteceğiz

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tebrik ziyaretlerini kabul etti. Başkan Duman, “Emeğimizi ve dayanışmamızı birlikte büyüteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yerel seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. İzmir Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Bayandur ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. O anları paylaşan Duman, “İzmir Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Bayandur ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeğimizi ve dayanışmamızı birlikte büyüteceğiz” notunu düştü.

Başkan Duman, Ege Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güngör Çağılcı'yı da makamında ağırladı. Çağılcı, Başkan Duman’a Cumhuriyetin 100.yılına özel hazırlanmış ve seramiğe işlenmiş Atatürk portresi hediye etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Duman, şu notu düştü:

“Ege Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güngör Çağılcı'ya Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırlanan seramiğe işlenmiş Atatürk portresi armağanı için teşekkür ederim. Bu özel eseri belediyemizin en güzel noktasında sergileyeceğim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri