Başkan Erdoğan Karaburun'un kurtuluşunu kutladı

Başkan Erdoğan Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Başkan Erdoğan şu cümlelere yer verdi;

"İzmir’in ilçeleri içinde düşman işgalinden en son kurtulan; TBMM Orduları Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerini en uzun süre ve hasretle bekleyenler Karaburunlulardır. Bu nedenledir ki Karaburunlular, “Keşke Yunan ordusu galip gelseydi, çok daha iyi olurdu” diyen mandacılara karşı en yüksek sesli tepkiyi vermekte haklıdırlar.

Bu cennet vatanda hür yaşayabiliyor; yediğimiz ekmeğe, içtiğimiz suya şükredebiliyorsak…

Minarelerimizden yükselen ezan sesleri ile huzur buluyor; gönderlerimizde dalgalanan ay-yıldızlı bayrağımız ile gurur duyabiliyorsak…

Bize özgür ve bağımsız bir ülke kazandıran Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatırası sayesindedir.

16 Eylül’de Mordoğan’ımızı, 17 Eylül’de Karaburun’umuzu düşman işgalinden kurtaran; yokluklar içinde bağımsızlığımızı bize armağan eden şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Salgın nedeniyle bu yıl kutlamalarımız kısıtlı olarak gerçekleşebilse de, önümüzdeki yıllarda kurtuluşumuzu daha büyük coşkuyla kutlamaya bugünden sözümüz olsun. Kurtuluşumuzun 98’inci Yılı Kutlu Olsun…"


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri