Başkan Eşki'den tedavi gören çocuklara yılbaşı ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Ege Üniversitesi Hematoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek yeni yıl hediyelerini takdim etti.

MEDYA EGE- Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Ege Üniversitesi Hematoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek yeni yıl öncesinde moral aşıladı. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Eşki, ailelerle de bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi; "En büyük yeni yıl dileğimiz onların sağlığı" dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette, hastanede tedavi süreci devam eden çocuklarla yakından ilgilenilirken, ailelerle de sohbet edilerek moral ve destek mesajları paylaşıldı. Çocukların yüzlerinde oluşan tebessümün, yeni yıla girerken en büyük mutluluk ve umut kaynağı olduğu vurgulandı. Başkan Eşki, ziyaretin amacının çocuklara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve yeni yıl öncesinde moral vermek olduğunu belirtti.

Ömer Eşki sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, çocukların sağlığına kavuşmasının en büyük temenni olduğunu ifade ederek dayanışma ve umut duygusunun özellikle bu tür dönemlerde daha da anlam kazandığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri