MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında belediye bünyesinde görev yapan spor eğitmenlerini unutmadı. Belediye Başkanı İlkay Çiçek, çocukların ve gençlerin sporla büyümesi için özveriyle çalışan eğitmenlerle bir araya gelerek emeklerinin kıymetli olduğunu vurguladı.
Gerçekleşen buluşmada Başkan Çiçek, eğitmenlerle tek tek sohbet ederek yürütülen spor faaliyetleri, gençlerin katılımı ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eğitmenlerin talep ve önerileri de toplantıda değerlendirildi.
Başkan Çiçek, buluşmanın ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Belediyemiz bünyesindeki eğitmenlerimizle bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla büyümesi için özveriyle çalışan tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”
Menderes Belediyesi’nin spor alanındaki faaliyetleri ve eğitmenlere yönelik desteklerin artarak süreceği belirtildi.