Başkan İlkay Çiçek eğitmenlerle buluştu

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında belediye bünyesindeki spor eğitmenleriyle bir araya geldi. Çiçek, çocukların ve gençlerin sporla yetişmesine katkı sunan eğitmenlere teşekkür etti.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında belediye bünyesinde görev yapan spor eğitmenlerini unutmadı. Belediye Başkanı İlkay Çiçek, çocukların ve gençlerin sporla büyümesi için özveriyle çalışan eğitmenlerle bir araya gelerek emeklerinin kıymetli olduğunu vurguladı.

Gerçekleşen buluşmada Başkan Çiçek, eğitmenlerle tek tek sohbet ederek yürütülen spor faaliyetleri, gençlerin katılımı ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eğitmenlerin talep ve önerileri de toplantıda değerlendirildi.

Başkan Çiçek, buluşmanın ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Belediyemiz bünyesindeki eğitmenlerimizle bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla büyümesi için özveriyle çalışan tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Menderes Belediyesi’nin spor alanındaki faaliyetleri ve eğitmenlere yönelik desteklerin artarak süreceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri