Başkan İsmail Yetişkin: Buradayız dimdik ayaktayız

Milletvekili Ümit Özlale, belediye başkanları Selçuk Balkan ve İsmail Yetişkin, Buca Kırıklar Cezaevi’nde tutuklu bulunan Şenol Aslanoğlu ve Tunç Soyer'i ziyaret etti. Yetişkin, "Dimdik ayaktayız, onlar da içeride aynı kararlılıkla bekliyor” dedi.

MEDYA EGE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, bugün Buca Kırıklar Cezaevi’ne ziyarette bulundu. Heyet, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştü.

'SEVDİKLERİNE YENİEDEN SARILACAKLAR'

Ziyaretin ardından Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilimiz Ümit Özlale ve Urla Belediye Başkanımız Selçuk Balkan ile birlikte bugün, İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu’nu ve önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i Buca Kırıklar Cezaevi'nde ziyaret ettik. Hukuka ve adalete olan inançlarını asla kaybetmemiş bir şekilde adaletin tecelli edeceği günü bekliyorlar. Tüm yol arkadaşlarına, örgütümüze ve güzel İzmir’imize selamlarını ilettiler. Biz buradayız, dimdik ayaktayız. Onlar da içeride aynı kararlılıkla bekliyorlar. Umuyorum ki, en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşacak, sevdiklerine yeniden sarılacaklar.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri