MEDYA EGE - Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in uzun süredir tedavi gören annesi Emine Yetişkin hayatını kaybetti. Merhume Emine Yetişkin için bugün Seferihisar Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emine Yetişkin’in naaşı, defnedilmek üzere Seferihisar Mezarlığı’na götürülerek dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
Cenaze törenine siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yetişkin ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan İsmail Yetişkin ve ailesi taziyeleri kabul etti.
Medya Ege ailesi olarak; Merhumeye Allah’tan rahmet, başta İsmail Yetişkin olmak üzere ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.