Başkan Kayalar, Kayseri'de esnafla bir araya geldi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Kayseri'de esnafla bir araya geldi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı başladı. 17- 19 Aralık tarihleri arasında Kayseri'de düzenlenen çalıştaya 200’ü aşkın CHP’li Belediye Başkanı katılacak.

Çalıştay için İzmir'den Kayseri'ye giden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, esnafla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Başkan Kayalar, "İktidar yolculuğumuzda sorunları yerinde tespit edip gerekli adımları atıyoruz. Ülkeyi karanlıktan kurtacak projelerimizle iktidara hazırız" dedi.


Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Kayalar,"Kayseri'deki programımız kapsamında Tomarza ilçesinde esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Partimizin Tomarza İlçe Başkanı ve İYİ Parti Tomarza İlçe başkanımızla ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin yansımalarını Kayseri'de de hissettik. İktidar yolculuğumuzda sorunları yerinde tespit edip gerekli adımları atıyoruz. Ülkeyi karanlıktan kurtacak projelerimizle iktidara hazırız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri