MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, belediye başkanlığı görevinde toplamda 6 yılı geride bırakırken, ilçede yaşanan sorunlara ilişkin cevaplarını aradığımız 50 kritik soru hazırladık. Medya Ege olarak Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e çalışmadığı konulardan her gün 1 soru soruyoruz. Dikili'nin geleceği açısından büyük önem taşıyan, ilçe halkının beklenti ve şikayetlerine ilişkin hazırladığımız bu sorulara CHP'li Başkan Kırgöz'ün vereceği yanıtlar, Dikili kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor.
İşte O Sorulardan Yirmi Dokuzuncusu!
Sayın Adil Kırgöz; İlçe genelinde düğün organizasyon vs. yapılacak alan sıkıntısı yaşanırken ve müteşebbislere düğün salonu ruhsatı vermede güçlük çıkartılırken, petrol ve düğün salonu işletmeciliği yapan ve düğün salonu işletmeciliğinde tekel oluşturmuş aynı zamanda tarla üzerinde düğün salonu kurmuş ve kaçak yolla işletme yapan kişilere göz yumulmuş mudur, yumulmamış mıdır?
Dikili’de karşılaştığınız sorunları, görüş ve taleplerinizi cayan.arif@gmail.com mail adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.