Başkan Mutlu: Birlikteliğimiz ve dayanışmamız daim olsun!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Balıkesirliler İzmir Derneği'nin düzenlediği vefa buluşmasına katıldı. İzmir Şehir Ormanı'nda Balıkesirlilerle bir araya gelen Mutlu, hemşehrilik bağları ve dayanışmanın önemini vurguladı.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Balıkesirliler İzmir Derneği (BALİZ) tarafından İzmir Şehir Ormanı’nda düzenlenen vefa buluşmasında Balıkesirli vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada hemşehrilik ilişkileri, birlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.

Etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Mutlu, Balıkesirli vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşmaktan ve sohbet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mutlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Balıkesirliler İzmir Derneği’nin (BALİZ) düzenlediği vefa buluşmasında Balıkesirli dostlarla aynı sofrayı ve samimi sohbetleri paylaşmaktan büyük mutluluk duydum.”

Kentte hemşehrilik bağlarını güçlendiren çalışmaların önemine dikkat çeken Başkan Mutlu, derneğin kuruluşunu kutlayarak ev sahipliği için Dernek Başkanı Sezer Altan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Mutlu, mesajını “Birlikteliğimiz ve dayanışmamız daim olsun” sözleriyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri