Başkan Pehlivan: İlçemize değer katacak yatırımlar sürüyor!

Menemen Belediyesi tarafından 18 bin metrekarelik alanda yapımı sürdürülen Tır Parkı, 100 araçlık kapasitesi ve sosyal donatılarıyla uzun yol şoförlerine hizmet verecek. Başkan Pehlivan, "İlçemize değer katacak yatırımlar sürüyor!" dedi.

MEDYA EGE - Menemen Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Tır Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yakında hizmete açılması planlanan tesiste çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.

18 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek tesisin, uzun yol şoförlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandığı belirtildi. Modern tır parkında 100 araçlık güvenli park kapasitesinin yanı sıra sosyal ve idari birimler, dinlenme odaları, duş alanları, kafe ve restoran yer alacak.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, projeye emek veren belediye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, yatırımın kısa süre içinde hizmete sunulacağını ifade etti.

Pehlivan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

"Yakında hizmete açacağımız Menemen Belediyesi Tır Parkımızda, çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. 18.000 metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz bu modern tesis; 100 araçlık güvenli park kapasitesi, sosyal ve idari birimleri, dinlenme odaları, duş alanları, kafe ve restoranıyla uzun yol şoförlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Emek veren tüm mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, Menemen’imize değer katacak bu önemli yatırımı çok yakında hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri