MEDYA EGE - Emiralem Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Neziha İnce ve dernek üyesi üretici kadınlar, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ı ziyaret etti. Başkan Pehlivan, kadınların üretim ve girişimcilik faaliyetleriyle ilçenin sosyal ve ekonomik yaşamına önemli katkı sunduğunu belirtti.
Menemen Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette üretici kadınların çalışmaları ve yürüttükleri faaliyetler üzerine sohbet edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Pehlivan, üreten kadınların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.
“KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Üretici kadınların emeğinin Menemen için önemli olduğunu ifade eden Pehlivan, “Emekleri, üretimleri ve girişimcilikleriyle ilçemizin sosyal ve ekonomik hayatına değer katan tüm kadınlarımızın her zaman yanındayız. Üreten, emek veren ve değer oluşturan kadınlarımızla birlikte Menemen’imizin yarınlarını daha da güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Pehlivan, ziyaretleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla Emiralem Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Neziha İnce ile üretici kadınlara teşekkür etti.