MEDYA EGE - Menemen Belediyesi Güreş Antrenörü Abdulhadi Akçay, 7-14 Ekim tarihleri arasında Macaristan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. 88 kiloda mücadele edecek olan Akçay, hem ülkemizin hem de Menemen’in gururu olacak.
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, milli forma ile yarışacak olan antrenör Abdulhadi Akçay’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başarılar dileyerek, “Kendisine yürekten başarılar diliyor, Menemen’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Sporun ve sporcunun daima yanındayız” ifadelerini kullandı.
Başkan Pehlivan, sporun her dalında yetenekli sporcuların yanında olduklarını vurgularken, Menemen Belediyesi olarak gençlerin ve antrenörlerin ulusal ve uluslararası başarılarında her zaman destekçi olacaklarını belirtti.