Başkan Pehlivan'dan ortak akıl ve istişare vurgusu!

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, oda başkanlarıyla birlikte oto galerici esnafıyla kahvaltıda buluştu. Esnafın talep ve önerilerinin dinlendiği programda, ortak akıl ve istişare vurgusu öne çıktı.

MEDYA EGE- Menemen Belediyesi, ilçe ekonomisinin önemli aktörleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, oda başkanlarıyla birlikte Menemen’de faaliyet gösteren oto galerici esnafıyla kahvaltı programında buluştu.

Programda oto galerici esnafının talep ve önerileri dinlenirken, ilçenin ticari hayatına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Esnafın yaşadığı sorunlar, beklentiler ve sektörel gelişmeler masaya yatırılırken, çözüm odaklı yaklaşımlar ele alındı. Başkan Pehlivan, esnafın Menemen’in ekonomik ve sosyal yaşamına sağladığı katkının önemine dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından da buluşmaya ilişkin paylaşım yapan Başkan Pehlivan, Menemen’de ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket etmeye devam ettiklerini vurguladı. İlçenin gelişimi için tüm paydaşlarla birlikte yol yürümeyi önemsediklerini ifade eden Pehlivan, belediye olarak esnafın yanında olduklarını belirtti.

Kahvaltı programı, oto galerici esnafının görüş ve önerilerini doğrudan iletebildiği verimli bir buluşma olarak değerlendirildi. Belediye yetkilileri, benzer buluşmaların farklı sektörlerle de sürdürüleceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri