Başkan Sengel: Rüzgarlara karşı duran köklü ağaçlar gibiyiz!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye personeli ve idari kadro ile gerçekleştirdiği bayramlaşma merasiminin ardından sosyal medya üzerinden anlamlı bir dayanışma mesajı yayımladı.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, idari kadro ve belediye emekçileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Samimi bir atmosferde geçen ve karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı buluşmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Sengel, hem duygusal hem de zorluklara karşı direnişi simgeleyen güçlü ifadeler kullandı.

"ZAMAN ZAMAN ÇİÇEK, ZAMAN ZAMAN KÖKLÜ AĞAÇ"

Göreve geldiği günden bu yana ekip çalışmasına ve belediye personeliyle olan uyuma büyük önem veren Başkan Sengel, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Çalışma arkadaşlarım, idari kadromuz ve ben zaman zaman çiçek gibi, zaman zaman sert rüzgarlara karşı duran köklü ağaçlar gibiyiz. Bayramlaşmamızdaki hasbihâlimizin özeti buydu."

Sengel, ayrıca ilçenin gelişimi ve vatandaşların huzuru için çalışmaya davem ettiklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri