Başkan Tugay çocuklarla buluştu: Her şey onlar için!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Kontak – Yenilikçi Öğrenme Merkezi’ni ziyaret etti. Çocuklarla buluşan Tugay, “Onlara güzel ve mutlu bir gelecek hazırlamak bizim en büyük görevimiz. Her şey çocuklar için” dedi.

Kontak – Yenilikçi Öğrenme Merkezi’ndeki eğitim programına katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri bünyesindeki öğrenciler burada sürpriz bir buluşmaya tanık oldu. Merkezi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, çocukların 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutladı. Başkan Tugay’a ziyareti sırasında Kentimiz İzmir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yüce de eşlik etti. Kontak Yenilikçi Öğrenme Merkezi’nde çocukların robotik kodlamadan astronomiye, sayısal bilimlerden güzel sanatlara kadar çok geniş bir yelpazede ufuk açan etkinliklere katıldığını ve bu sosyal girişimi çok değerli bulduğunu ifade eden Başkan Tugay, emeği geçenlere teşekkür etti.

“EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ”

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle böyle bir buluşmanın kendisi açısından heyecan verici olduğunu da vurgulayan Tugay, “Çocuklarımız bizim en değerli varlığımız. Onlara güzel ve mutlu bir gelecek hazırlamak bizim en büyük görevimiz. Her şey çocuklar için” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri