MEDYA EGE - Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çiğli Şubesi tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı programına katıldı. Programda dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Çiğli’de farklı kültürlerin bir arada uyum içinde yaşamasının önemine dikkat çeken Başkan Yıldız, etkinliğin yalnızca bir kahvaltı buluşması olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesine katkı sunduğunu ifade etti.
Yıldız, sosyal medya hesaplarından yaptığı değerlendirmede; "Paylaştığımız sadece bir kahvaltı değil; kadim Anadolu kültürünün özü olan kardeşlik, barış ve sarsılmaz bir dayanışma iradesidir. Çiğli, her rengiyle, her sesiyle bir bütün olduğunda çok daha güzel ve çok daha güçlü" ifadelerini kullandı.
Başkan Yıldız, ev sahipliği dolayısıyla Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çiğli Şube Başkanı Ali Yaşar ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, birlik ve dayanışma mesajlarını yineledi.