MEDYA EGE - Bornova Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik beslenme desteği çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ömer Eşki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, öğrencilerle bir araya gelerek beslenme paketlerini teslim ettiklerini duyurdu. İlçedeki tüm ilkokullara ulaşmayı hedefleyen belediye, çalışmalarını belirlenen program doğrultusunda sürdürüyor.
BESLENME DESTEĞİ TÜM İLKOKULLARA ULAŞTIRILACAK
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkı sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında çocuklarla buluştuklarını belirtti. Beslenme paketlerinin öğrencilere ulaştırıldığını ifade eden Eşki, uygulamanın ilçedeki bütün ilkokulları kapsayacak şekilde devam edeceğini açıkladı.
EŞKİ: ÇOCUKLARIMIZIN TEBESSÜMÜ HER ADIMIMIZA DEĞER
Sosyal medya paylaşımında çocukların mutluluğuna vurgu yapan Başkan Eşki, şu ifadeleri kullandı:
“Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, attığımız her adıma değer! Beslenme desteğimiz kapsamında, öğrencilerimizle bir araya geldik ve paketlerimizi ulaştırdık. Bu anlamlı desteği ilçemizdeki tüm ilkokullara sırasıyla ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlıklı ve mutlu yarınları hep birlikte inşa ediyoruz.”