Bu Mart Resmen Müziğe Doyuyoruz

Ata Benli

Merhabalar. Jet hızıyla geçen Şubat ayından sonra Mart’ın ilk haftasını da geride bırakmak üzereyiz. Çok özlediğimiz değerli sesler sanki anlaşmış gibi yeni parçalarını birer birer bu hafta piyasaya sürmeye başladılar. Gelin bakalım geçtiğimiz yıla damga vuran isimlerin 2018 Mart ayı çıkarmasında neler var neler…

Bahadır Tatlıöz, Takvimde Yaprak Bitmeden Yeniden Bizlerle

Genç jenerasyonun hiç şüphesiz en çok beğendiğim, mütevazi bulduğum ve takdir ettiğim isimlerinden biri olan Bahadır Tatlıöz, bir önceki çalışması “Takvim” ‘den sonra şimdi de dolu dolu albümünden “Su Yolunu Bulur” adlı parçasıyla karşımızda. Yaza damga vuran Takvim’inin ardından çıtasını en yukarı taşıyan değerli isim, yine kendi sesine uygun enfes bir parçayla kış günleri içimizi ısıtmaya kararlı. Albümle aynı adı paylaşan şarkının sözü, müziği ve düzenlemesi alışık olduğumuz gibi sanatçının kendisi, Bahadır Tatlıöz’e ait. Hal böyle olunca insanın ‘Kendine yakışanı giymesi’ mevzusu Bahadır Tatlıöz’e çok yakışıyor. Doğan Music Company etiketiyle yayınlanan albüme tüm müzik marketlerden, dijital platformlardan; video klip çalışmasına ise netd müzik resmi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Oğuzhan Koç, Tek Adam Olarak Müzik Kariyerinde Emin Adımlarla İlerliyor

Televizyon camiasından müzik piyasasına zamanla harika bir şekilde geçiş yapan Oğuzhan Koç, adeta tek adam olarak müzik kariyerinde başarılarına devam ediyor. Eskiden çok değerli isimlerle yapmış olduğu düet çalışmalarının yanı sıra naif ve kendine özgün sesini her parçada çok iyi kullanan sanatçı, “Beni İyi Sanıyorlar” adlı teklisiyle şimdiden tüm radyolarda listelerde. Alışık olduğumuz gibi besteci kimliği ile ön planda olan isim, bu parçasının söz ve müziğini de kendisi hazırlamış. Çağrı Telkıvıran’ın düzenlemesini üstlendiği çalışmanın çok emek verilerek çekilen klibinin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel oturmuş. Doğan Music Company etiketiyle yayınlanan teklinin CD’sine önümüzdeki günlerde tüm müzik marketlerden, yayında olan dijital haline şimdi tüm online müzik platformlarından, parçayla muhteşem bir şekilde bütünleşen video klip çalışmasına ise netd müzik resmi YouTube kanalından hemen ulaşabilirsiniz.

Kardan Adam Oluyor Da Kardan Kadın Neden Olmasın?

Ülkemizde “Doğulu” soyadını taşıyarak kendi jenerasyonumuzda en meşhur olan isim Kenan Doğulu’dur herhalde. Ardından gelen tüm Doğulu’lar bir şekilde hayatımızda yer edindi ancak müzik denince akla ilk gelen isim tabi ki Kenan oluyor. Doğulu ve Doğan Music Company etiketiyle yayınlanan “Aşka Türlü Şeyler” albümünden “Kardan Kadın” adlı parçası nihayet video klibiyle beraber karşımızda. Söz ve müziğini de sanatçının kendisi, Kenan Doğulu’nun hazırladığı parçanın düzenleme kısmında ise bir başka Doğulu olan kardeşi Ozan Doğulu bulunuyor. İkisinin de Türk pop müziğine verdiği ivme tartışılamaz. Abi kardeş yine hünerlerini konuşturmuş ve çok iyi bir iş çıkarmışlar. Cem Talu’nun klip yönetmenliğini üstlendiği çalışmanın video klibine netd müzik resmi YouTube kanalından, albümün tamamına tüm müzik marketlerden ve tüm dijital müzik platformlarından ulaşabilirsiniz.

Hazım Problemi Yaşayanlara Günde 3 Doz Ebru Polat

Hayatına avukatlık mesleğinin aksine müzik ile devam etmekte olan Ebru Polat, son tekli çalışması “Hazmedemeyenlere Soda” ile şu anda sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri. Daha önce yayınladığı eğlenceli parçalara bir yenisini daha ekleyen Ebru Polat, yine sözlerini kendi yazdığı parçasıyla bu yıl çok dinlenecek. Şimdiden radyolarda en fazla istek alan parçalardan biri olmayı başaran “Hazmedemeyenlere Soda” ‘nın müziği Pınar Çubukçu, düzenlemesi ise Caner Tepecik’e ait. Cesur, iddialı ve kıpır kıpır video klip çalışmasının yönetmeni ise camiadan tanıdığımız bir isim olan Teoman Topçu. Tekli çalışmaya tüm dijital müzik platformlarından, video klibine ise netd müzik resmi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Aydın Kurtoğlu Sessizliğini Söz’ü İle Bozdu

Babasının başarılı müzik kariyerinin izinden ancak bambaşka bir tarzda, kendi yolunda ilerleyen değerli isim Aydın Kurtoğlu, yepyeni teklisi “Söz” ile suskunluğunu bozdu. Sözleri çok değerli Günay Çoban’a ait olan parçanın müziği ve düzenlemesi ise Serkan Balkan’a ait. Her yeni parçasında kendini bir basamak daha yukarıya taşıyan başarılı sanatçı, parçanın kalitesine yakışır bir biçimde klip çalışmasını Murat Joker’e emanet etmiş. Ortaya çıkan şahane işten eminim tüm emeği geçen insanlar çok mutludur. Şimdiden ekranlarda ve dijital platformlarda yüksek bir izlenme sayısına ulaşan video klibe netd müzik resmi YouTube kanalından, parçaya ise tüm dijital müzik platformlarından ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.