Bu yöntemle ağrılarınızdan kurtulun!

Doğal tedavi yöntemi Kayropraktik tedavi şimdi Türkiye!

Eklem, baş, kas ağrılarınızdan damar rahatsızlıklarınıza kadar ağrısız ve doğal tedavi yöntemi Kayropraktik tedavi şimdi Türkiye. Amerika ve Avrupa’da yaygın bir tedavi yöntemi olan Kayropraktik tedavi; ağrısız ve ağrısız sinir rehabilitasyonu, ilaç tedavisi ve yan etkileri gibi teşhis, tedavi, ağrı takibi ve tedavisi için etkili ve cerrahi olmayan bir tedavi yöntemidir. Boyun, el bileği diski, boyun ve bel ağrısı; siyatik, kol ve bacaklarda uyuşukluk daha birçok rahatsızlığın etkilerini incelemektedir.

ABD Sindexs’ten Kayropratik Uzmanı Humen Saygan yaptığı açıklamada “Kayropraktik tedavi ve tedavi sıklıkla kas-iskelet sistemi ve iskelet ağrıları ile eklemleri ve ayrıca baş ağrısını tedavi etmek için kullanılır. Bu yöntemin amacı kaybedilen hareketliliği geri kazandırmak, sinir ve kas-iskelet sistemini koordine etmek ve nihayetinde normal hareketleri ağrı ve dokulara zarar vermeden eklem ve kaslara geri döndürmek için kullanılmaktadır” diye belirtiyor.

Saygan, Bahçeşehir’de açtığı özel sağlık merkezinde bu alanda çalışmalarına devam ederek, hastalarına ağrısız bir sağlık yöntemi olan kayropraktik tedaviyi sunmaktadır. Ayrıca yıllık doktor kontrollerinizin dışında, fiziksel ve zihinsel sağlığınız için Saygan tarafından Kayropraktik tedavinin iki ayda bir uygulanması önerilmekte.

Kayropratik Uzmanı Humen Saygan '' tedavi ile ağrısız ve zahmetsiz daha dinç bir vücuda kavuşurken aynı zamanda ruh ve beden dinginliğini de bir arada yaşarsınız'' diyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri