MEDYA EGE- Buca Belediyesi, sanata verdiği değeri her fırsatta gözler önüne sererken, toplumun ortak değerlerini yaşatmaya yönelik etkinlikleriyle de takdir topluyor. Kültür ve sanat çalışmalarıyla kentin sosyal dokusunu güçlendirmeyi amaçlayan belediye, bu kez Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunu konu alan “MUSTAFA” filmiyle vatandaşları buluşturuyor.
'ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLUĞU'
Milli değerlerimize sahip çıkan bu özel etkinlik kapsamında, Atatürk’ün hayatına ışık tutan yapım, Zeki ve Metin Amfi Tiyatrosu’nda (Buca Gölet Tesisleri) ücretsiz olarak izlenebilecek. Buca Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkinlikle ilgili şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunu anlatan "MUSTAFA" filmiyle sizleri buluşturuyoruz. 6 Eylül Cumartesi 20.30 Saat 19.00’da Buca Belediyesi önünden ücretsiz araç kaldırılacaktır.”