Buca Belediyesi, çocukların eğitim hayatında ihtiyaç duyduğu desteğin daha iyi anlaşılması amacıyla “Görünmeyeni Görmek: Fark Et! Destek Ol!” başlıklı söyleşiye ev sahipliği yapacak.
Çocukların okul hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar ve ebeveynlerin sorumluluklarının ele alınacağı etkinliğe Psikolog Pelin Ekemen Sakar konuşmacı olarak katılacak.
ÇOCUKLARIN GÖRÜNMEYEN İHTİYAÇLARI KONUŞULACAK
Söyleşide çocukların okul yaşamında her zaman açıkça ifade edemedikleri ihtiyaçların ebeveynler tarafından nasıl fark edilebileceği üzerinde durulacak. Çocuklara doğru şekilde destek olabilmek için ailelerin dikkat etmesi gereken konular da katılımcılarla paylaşılacak.
Buca Belediyesi, etkinliğe ilişkin yaptığı duyuruda, “Çocuklarımızın okul yaşamındaki görünmeyen ihtiyaçlarını fark etmek ve onlara en doğru desteği sunmak için bir araya geliyoruz” ifadelerine yer verdi.
EBEVEYNLERE AÇIK DAVET
“Görünmeyeni Görmek: Fark Et! Destek Ol!” söyleşisi 21 Ağustos 2026 Cuma günü saat 15.00’te, Buca Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Belediye, çocuklarının eğitim hayatında daha bilinçli şekilde destek olmak isteyen tüm ebeveynleri etkinliğe davet etti.