Buca'da sağlık hizmetleri sürüyor: Başkan Duman sahada!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Mustafa Kemal Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Gökmen Yıldız ile bir araya gelen Duman, muhtarlık binasında hafta boyunca ücretsiz şeker ve tansiyon ölçümü hizmeti verildiğini hatırlattı.

MEDYA EGE - Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Mustafa Kemal Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Duman, Mahalle Muhtarı Gökmen Yıldız ile bir araya gelerek mahallede sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca ziyaret sırasında Buca Belediyesi'nin “Köşe Bucak Sağlık” uygulamasında görev alan belediye personeliyle de görüşen Duman, sahadaki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Duman, mahallelerde yürütülen sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekti.

Uygulama kapsamında mahalle sakinlerine ücretsiz sağlık taramaları yapılıyor. Program çerçevesinde vatandaşlar, hafta boyunca muhtarlık binasında şeker ve tansiyon ölçümlerini ücretsiz olarak yaptırabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri