CAFÉ SWISS’İN KONUĞU KONYA MUTFAĞI

24 Şubat’a kadar misafirlerini bamya çorbası, etli ekmek ve sac arası gibi tatlarıyla nam salmış Konya Mutfağı lezzetleri ile ağırlıyor.

 

Swissôtel Büyük Efes’in ana restoranı Café Swiss’in merakla takip edilen Bölgesel  Lezzetler Köşesi; 24 Şubat’a kadar misafirlerini bamya çorbası, etli ekmek ve sac arası gibi tatlarıyla nam salmış Konya Mutfağı lezzetleri ile ağırlıyor.

Café Swiss’in misafirleri, Konuk Aşçılar Ali Demir ve Metin Dursun’un özel sunumuyla hazırlanan bölgeye has lezzetleri, sınırsız açık büfe keyfi ile öğle yemeğinde tadıyorlar.

6-17 Mart tarihlerinde ise, hafta içi her gün Bölgesel Lezzetler Köşesi’ne Erzurum Mutfağı konuk olacak. Café Swiss’in açık büfe öğle yemekleri  hafta içi her gün 12:00- 15:00 saatleri arasında sunuluyor.

Daha fazla bilgi için: 0 (232) 414 52 12

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri