Çamlaraltı Koleji Dünya Şiir Günü'nü kutladı

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji ve KIBATEK Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 2019 Dünya Şiir Günü Uluslararası Şiir Şöleni etkinliğinde, yerli ve yabancı 20 şair bir araya geldi.

Çamlaraltı Koleji konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinliğe, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya, Hindistan ve Azerbaycandan gelen şairler de katıldı. 

Özel Çamlaraltı Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Güneş Özdinç yaptığı açılış konuşmasında şiirin tüm insanları birleştiren en önemli sanat dallarından biri olduğunu belirterek, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Çamlaraltı Koleji'ne bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkür eden KIBATEK Dernek Başkanı Mevlüt Kaplan'da tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanan şiir gününde önemli paylaşımlar yapılacağını da söyledi. 

20 Türk ve yabancı şairin birbirinden güzel şiirlerini seslendirdiği etkinlikte, katılımcılar hem neşeli hem de duygusal anlar yaşadı. Etkinlik, şairlere değerli katkılarından dolayı teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri