Cezaevindeki Yetişkin'den ilk mesaj: Kentime hizmet etmekten başka hiçbir çabam olmadı

Tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, cezaevinden yayımladığı ilk mesajında, "Kentime hizmet etmekten başka hiçbir çabam olmadı. Geç de olsa adalet tecelli edecek" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen ve görevinden uzaklaştırılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, cezaevinden ilk mesajını paylaştı. Sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan mesajda Seferihisarlılara hitap eden Yetişkin, doğup büyüdüğü kente hizmet etmekten başka bir amacı olmadığını ifade ederken, adaletin yerini bulacağına olan inancını dile getirdi. Belediye çalışanlarına da görevlerini aynı kararlılıkla sürdürmeleri çağrısında bulunan Yetişkin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Seferihisar’ın evladı olarak sizlere sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Bilmenizi isterim ki; doğup büyüdüğüm kentime hizmet etmekten başka hiçbir çabam olmadı. Seferihisar’ımızı hakettiği değere kavuşturmaya çalışmak Bugüne dek yegane uğraşım oldu. İnanıyorum ki; geç de olsa adalet tecelli edecek, doğrular konuşacak, hakkımdaki gerçek dışı iddialar hukuk önünde yenilecek ve biz yeniden özgür günlerde, Seferihisar sokaklarında yan yana, başımız dik yürümeye devam edeceğiz.

Bu kenti yıllarca yönettiğimiz çalışma arkadaşlarım; Biz görev başındaymışız gibi çalışacağınıza, hizmetlerimizi Seferihisarlı hemşehrilerimizle buluşturacağınıza olan inancım tamdır. Sizleri ve Seferihisar'ı çok seviyorum. Kalın sağlıcakla."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri