CHP İzmir'in kritik toplantısından satır başları!

CHP İzmir İl Örgütü, Çeşme'de Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın da katılımıyla İzmir İlçe Başkanları toplantısında CHP'nin iktidar hedefine oldukça yakın olduğu yönünde mesajlar verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İlçe Başkanları Toplantısına, CHP İzmir İl Örgütü, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İl Başkanı Deniz Yücel, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP PM Üyesi Ednan Arslan, PM Üyesi Devrim Barış Çelik, İzmir milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

NELER GÖRÜŞÜLDÜ?

Örgütün kaynaşması açısından hazırlanan programda CHP'nin iktidar hedefine oldukça yakın olduğu yönünde mesajlar verildiği kaydedildi. Oğuz Kaan Salıcı’nın ilçe başkanları ve il yöneticilerine iktidara yürüyüş yolunda saha çalışmalarına ağırlık verilmesinin yanı sıra parti içi çekişmelerden uzak durulması yönünde mesajlar verdiği öğrenildi.

İl Başkanı Deniz Yücel’in tüm örgütün seçim maratonuna hazır olması ve saha çalışmalarına ağırlık vermesi gerektiğine vurgu yaparken, örgüt ile belediye başkanlarının da birbirleriyle dirsek temasında bulunması gerektiğini söylediği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre zirvede ilçe başkanlarının talep ve şikayetleri de dinlenirken, Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, örgütün saha çalışmalarında maddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek, İl Başkanlığı ve Genel Merkez’e örgütlere maddi destek sağlanması yönünde bir çağrı yaptı. Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan'ın ise muhalefet konumunda bulundukları ilçede yürütülecek çalışmalar konusunda destek istediği öğrenildi.

İl BAŞKAN YARDIMCISINDAN 'MİLLETVEKİLİ' ÇIKIŞI

Toplantıda CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner'in ikinci bölgedeki milletvekillerinin ilçelere dağılımındaki bir ayrıntıya dikkat çektiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Coşkuner'in ikinci bölgede Bornova’dan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Sevda Erdan Kılıç olmak üzere 3 vekilin bulunduğunu ancak Karşıyaka’dan bir tane bile vekilin bulunmadığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri