CHP'li Özkoç'tan Hulusi Akar'a sert tepki

CHP'li Engin Özkoç, Bakan Akar’ın S-400’lerle ilgili sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden  tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, “Girit Modeli’nden söz ederken bu modelin kritik yönüne de değinmeliyiz. Bakana ‘Girit’teki S-300’lerin sürekli operasyonel olmadığı, çoğunluk depoda tutulduğu biliniyor’ diye hatırlattığımda şu yanıtı aldım: ‘Sürekli kullanacağız biye bir şey yok ki. Bu sistemler tehdit durumuna göre kullanılır. Ona da biz karar veririz" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Bakan’ın sözlerine Twitter hesabından yanıt veren CHP’li Özkoç,  “AKP yönetiminde Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en pahalı, en modern hurdasına sahip oldu” dedi.
 
Özkoç, "S-400'leri depoya kaldırmak için aldıklarını söyleyince kızıyorlardı. MSB Bakanı Hulusi Akar'dan Sedat Ergin'e itiraf gibi sözler” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri