CHP'li Selgel'in seçim bürosu Perşembe günü açılıyor

CHP Selçuk İlçe örgütü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yarın (7 Mart 2019 Perşembe) ikinci seçim koordine merkezini açıyor.

Filiz Ceritoğlu Sengel'in adaylığı ile büyük heyecanın yaşandığı CHP Selçuk İlçe örgütünde seçim bürosu açılışı için hazırlıklar başladı.

 Eski Saat Kulesi’nin olduğu meydanda Vakıf Bank’ın yanında yer alan seçim bürosunun açılışına CHP ve Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve İzmir CHP milletvekilleri de katılacak. Yoğun katılımın olacağı seçim bürosu açılışının miting havasında gerçekleşmesi bekleniyor.

CHP SELÇUK’TAN DAVET

Selçuk merkezde, mahallelerde ve köylerde geniş kapsamlı çalışma başlatan CHP’li yöneticiler, organizasyonun Selçuk'a yakışır olması için yoğun mesai harcıyor. CHP Selçuk Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Tunç Soyer'in önemli açıklamalar yapacağı açılışta, Tunç Soyer de Selçuk ile ilgili projelerinden söz edecek. 7 Mart 2019 Perşembe günü Saat 17.30’da gerçekleşecek program, ilçede de büyük heyecana neden olurken CHP Selçuk İlçe örgütü, tüm Selçuklu hemşehrilerini  dev buluşmaya davet etti; herkesi açılışta görmek istediklerini belirtti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri