CHP'li Yücel'den İzmir duruşu mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Mahalli İdareler Seçimleri için Buca da oyunu kullandı.

Yücel, "İzmir oyunu hizmetten , cumhuriyetten ve demokrasiden yana kullanacak, bundan şüphem yok.  İzmir için, Türkiye için hayırlısı olsun" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  Buca Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. Oyunu kullanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Deniz Yücel şunları söyledi.

Oldukça coşkulu ve verimli bir seçim süreci geçirdik. Şimdi söz milletin. Sandıktan çıkacak sonuç halkımızın kararıdır. İzmirlilerin oylarını hizmetten, demokrasiden ve cumhuriyetten yana kullanacaklarına, bir kez daha İzmir duruşunu göstererek  tüm ülkeye baharı getireceklerine inancım tam. Dilerim ki olaysız, kazasız belasız bir gün geçiririz. Tüm İzmirlileri bir kez daha oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkarak bu demokrasi şölenini yaşamaya davet ediyorum.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri