Çiğli'de çocuklar için eğlence dolu gün: Oyun grupları Kaklıç'a geliyor!

Çiğli Belediyesi, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak ve mahallelerde eğlenceli etkinlikler düzenlemek amacıyla hayata geçirdiği “Oyun Gruplarımız Mahalleleri Geziyor” etkinliğini sürdürüyor. Etkinliğin yeni durağı Kaklıç Mahallesi olacak.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklar, şişme oyun parkurları ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirme fırsatı bulacak. Çocukların akranlarıyla bir araya gelerek sosyalleşmelerine de olanak sağlayacak organizasyon, 8 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Kaklıç Halı Sahası'nda gerçekleştirilecek.

Çiğli Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm çocukları ve ailelerini etkinliğe davet etti.

Belediyenin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Oyun Gruplarımız Mahalleleri Geziyor etkinliğimizle Kaklıç Mahallesi’ndeyiz. Şişme oyun parkurları ve neşeli aktivitelerle çocuklarımız doya doya eğlenecek. Tüm minik hemşehrilerimizi ve ailelerimizi bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri