Çiğli'de sanat ve edebiyat buluşması

Çiğli Belediyesi tarafından Üzeyir Tavuş’un şiirleri ve Haydar Güneş Özçelik’in bağlamasıyla anlam dolu, ücretsiz bir şiir-türkü etkinliği düzenleniyor.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi, anlam ve duygu yüklü bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Türkülerin sıcaklığı ile şiirin derinliğini aynı sahnede buluşturacak özel etkinlik, 20 Haziran Cuma günü saat 20.00’de Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinlikte, şiir yorumlarıyla Üzeyir Tavuş izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak. Gecede bağlamasıyla sahne alacak Haydar Güneş Özçelik ise müziğin eşsiz tınılarıyla programa eşlik edecek.

Sanatseverlere açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu anlamlı etkinlik, edebiyat ve müzik tutkunlarını aynı çatı altında bir araya getirmeyi hedefliyor. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda; tüm vatandaşlar bu özel geceye davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri