Cinsel ilişki için para almadığını söyledi

Arkadaşlık siteleri aracılığıyla yaşlı erkeklerle tanışıyor ve dünyayı özgürce dolaşıyor. Fakat seks için para almadığı konusunda ısrarcı.

Maria 24 yaşında. Arkadaşlık siteleri aracılığıyla yaşlı erkeklerle tanışıyor ve dünyayı özgürce dolaşıyor. Fakat seks için para almadığı konusunda ısrarcı.

Maria gezmeyi çok seviyor. Ancak geliri buna yetmiyor. Miss Travel ismindeki arkadaşlık sitesine kayıt olan Maria, bu sayede yurtdışından erkeklerle tanışıyor ve yeni ülkeler görüyor. Üstelik cebinden hiçbir para çıkmadan. yurtdışına çıkacak erkekler için 'seyahat arkadaşlarını' tanıtan Miss Travel aracılığıyla bu gezilerde katıldığı insanlarla tanışır.

Elbette bu davetlerin şartları biraz ağır. Maria ile tatil yapmak isteyen erkekler sadece uçak bileti ve otel odasını ödemiyorlar. Maria’nın masaj, kuaför gibi ekstralarına da katlanıyorlar.

Maria pek çok kişinin aklındaki davet eden ile seksi yapıp yapmadığı konusunaysa; eğer istersem evet, ama bunun için para almıyorum diyerek nokta koyuyor.

Bir kadının rahatça tek başına seyahat edebileceğini fakat bir erkeğin tek başına gece kulübüne ve bazı mekanlara girmekte sıkıntı yaşayabileceğini söyleyen Maria aşkı aramadığını sadece seyahat arkadaşı aradığını açıkça belirtiyor.

Avrupa’da ilk kurulduğunda pek çok tartışmayı beraberinde getiren Miss Travel sitesi hala kanunları delen bir fahişelik sitesi olarak nitelendiriliyor. Fakat bu konuda herhangi bir yaptırıma uğramış değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri